Boerderij Cuvea – Pesto genovese Handgemaakt uit Ligurië 4 x 180 g met Genuese basilicum D.O.P. saus Pasta ideaal voor pasta, lasagne, spaghetti
✅ Cuvea Genuese pesto is gemaakt met geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten, waaronder Genuese basilicum D.O.P., Grana Padano D.O.P., extra vierge olijfolie, pijnboompitten en knoflook.
✅ Handgemaakt product – 100% gemaakt in Ligurië
✅ Lekkere maar evenwichtige smaak: zonder te zout te zijn. Intens aroma en lichtgroene kleur als vers gemaakte pesto
Amazon.nl Price: €43.99 (as of 13/12/2024 08:50 PST- Details) & FREE Shipping.
Productbeschrijving
✅ Pesto genovese Handgemaakt uit Ligurië 4 x 180 g ✅ Ingrediënten: Genuese basilicum BOB 35%, extra vierge olijfolie 30%, CASHEWS, GRANA PADANO D.O.P. (MELK, RENNET, zout, LYSOZYME [natuurlijk eiwit gewonnen uit EIEREN], PECORINO, wei, knoflook, pijnboompitten, zout. Zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat noten, melkderivaten en ei. Nettogewicht: 180 g. ✅ Voedingswaarden per 100 g product: Calorieën: 640 Kcal / 2681 kj; Vet 64,5 g: waarvan verzadigd 9,5 g; Koolhydraten: 12 g – waarvan suikers: 2,5 g; Eiwitten: 3,7 g; Natrium: 1067 mg; Vezel: 6 g
Wettelijke disclaimer
Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van licht- en warmtebronnen. Eenmaal geopend, bewaar in de koelkast bedekt met olie.
✅ Cuvea Genuese pesto is gemaakt met geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten, waaronder Genuese basilicum D.O.P., Grana Padano D.O.P., extra vierge olijfolie, pijnboompitten en knoflook.
✅ Handgemaakt product – 100% gemaakt in Ligurië
✅ Lekkere maar evenwichtige smaak: zonder te zout te zijn. Intens aroma en lichtgroene kleur als vers gemaakte pesto
✅ Zonder toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen
???????? Ideaal voor alle soorten pasta, lasagne, gnocchi en om een goede minestrone speciaal te maken.
Specification: Boerderij Cuvea – Pesto genovese Handgemaakt uit Ligurië 4 x 180 g met Genuese basilicum D.O.P. saus Pasta ideaal voor pasta, lasagne, spaghetti
|
Amazon.nl Price: €43.99 (as of 13/12/2024 08:50 PST- Details) & FREE Shipping.