Zoeken naar kringloopwinkel den bosch

kringloopwinkel den bosch
Inleveren goederen Vincentiusvereniging.
De Kringloopwinkel is blij met met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U geeft de spullen een tweede kans en met de opbrengst kunnen wij gezinnen en alleenstaanden hulp bieden die zij nodig hebben.
5 x ga schatzoeken bij deze kringloopwinkels indebuurt Den Bosch.
Afrikalaan 9a, Den Bosch. Bekijk meer: kringloopwinkels. Door het hergebruiken van spullen die je bij de kringloopwinkel koopt, geef je ze een tweede leven dat zouden meer mensen moeten doen. De opbrengst gaat naar mensen in nood via de Vincentiusvereniging, dus je helpt ook de maatschappij een handje.
Vindingrijk Weener XL s-Hertogenbosch.
Een greep uit ons aanbod: meubels, elektronische apparatuur, wit en bruingoed, fietsen, kleding, latex muurverf, curiosa, boeken, platen. Vindingrijk is aangesloten bij BKN Branche Kringloop Nederland. Via de menubalk links vindt u meer informatie over waar u uw spullen inlevert, ons aanbod en het project latex muurverf.
Kringloop Den Bosch.
Kringloopwinkel Den Bosch. Informatie over kringloop Den Bosch. Bekijk elke kringloop in Den Bosch. Ontdek de kringloopwinkels met dit handige overzicht. Je ziet direct welke winkels open zijn en wat het adres is. Tweedehands winkelen in Den Bosch is nog makkelijker met de gratis Kringloop App.
Kringloopwinkels in Den Bosch.
Alle kringloopwinkels in Den Bosch kun je ook bekijken op de kaart. Voor het adres, telefoonnummer en openingstijden, druk op de naam van de winkel. Weet jij een kringloopwinkel die wij niet hebben? Voeg een winkel toe. Allerhandel De Opruimer.
Kringloopwinkel Vindingrijk Kringloopwarenhuis Den Bosch.
Op dit moment is de agenda voor deze winkel leeg. Voeg een evenement toe. Winkels in de buurt. De volgende winkels zitten in de buurt. De afstanden zijn bij benadering en hemelsbreed. Kringloopwinkel De Kleine Beurs. Van Broeckhovenlaan 4a, Den Bosch.
Kringloopwinkel het goed Den Bosch Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Wat zoek u? Kringloopwinkel het goed Den Bosch. Kringloopwinkel het goed in Den Bosch resultaten 1 20 getoond van 645. U zocht: Kringloopwinkel Het Goed in Den Bosch. Hulp nodig met het vinden van Kringloopwinkel Het Goed in Den Bosch?
Kringloopwinkel Den Bosch Terre des Hommes.
In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Den Bosch kunt u dames, heren en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen. Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels.
Ieder mens telt! Vincentiusvereniging.
Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen. Gemaakt door: Symf Media.
Vindingrijk Kringloop s Hertogenbosch Openingstijden Vindingrijk Kringloop s Hertogenbosch Afrikalaan.
Vindingrijk Kringloop s Hertogenbosch Afrikalaan. Openingstijden Vindingrijk Kringloop s Hertogenbosch Afrikalaan 9 in Den Bosch. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Afrikalaan in Den Bosch.
Kringloopwinkel Vincentiusvereniging.
Dak of thuislozen worden kostenloos in het nieuw gestoken. Bij de Kringloopwinkel werken een 40-tal vrijwilligers die zich bezighouden met het ophalen, uitpakken, sorteren en verkopen van goederen. Daarnaast zijn er enkele personen werkzaam die via de Sociale Activering binnengekomen.

Contacteer ons