Resultaten voor koopavond den bosch

koopavond den bosch
Koopzondagen en avonden.
Onder het winkelen in het centrum van Den Bosch kom je verschillende culturele bezienswaardigheden tegen die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Binnendieze, het kronkelende water door de Bossche binnenstad die veel heeft betekend voor de handel en nijverheid in Den Bosch.
Koopavond Den Bosch Koopavonden.NET.
In Den Bosch is het donderdag koopavond! Op donderdagavond zijn ook. de onderstaande plaatsen open.: Nog even snel de stad in op donderdagavond of vrijdagavond voor bijvoorbeeld een cadeau? Maar weet u niet waar de winkels en/of woonboulevards geopend zijn in Nederland?
Den Bosch Openingstijden Openingstijden en sluitingstijden van winkels en musea in Den Bosch vindt u hier!
Openingstijden en sluitingstijden Den Bosch Winkels. Ondanks dat er enkele uitzonderingen zijn, komen de openingstijden in Den Bosch op onderstaande neer.: Openingstijden Den Bosch regulier. Maandag vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. Dinsdag t/m zaterdag 09.00 tot 18.00 uur. Zondag 12.00 tot 17.00 ieder zondag is koopzondag. Openingstijden Den Bosch koopavond.
Hoe handig: dit zijn de extra koopavonden in Den Bosch!
Ontvang wekelijks het leukste indebuurt Den Bosch nieuws een seintje als er iets nieuws in de stad opent. Indebuurt Den Bosch. indebuurt Den Bosch. indebuurt Den Bosch. Tip de redactie. Werken bij indebuurt. Stadsblad Den Bosch. 21 feb 27 feb.
Extra koopavonden Bezoek s-Hertogenbosch.
Extra koopavonden in Den Bosch. Shop je cadeau's' en feest-outfits. Kerst: dinsdag 19, woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag, 22 december t/m 21uur. Tweede kerstdag zijn de winkels van 1200: 1800: uur geopend. Zondag 24 zondag 31 december zijn de winkels de gehele dag geopend.
Koopavond in Den Bosch Openingstijden.nl.
Koopavond Den Bosch. De koopavonden van winkels in Den Bosch zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopavond in Den Bosch terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopavonden en bijbehorende openingstijden.
Winkelopeningstijden Den Bosch.
Parkeren Den Bosch. Uit in Den Bosch. Transferium De Vliert. Transferium Vlijmenseweg Willemspoort. Winkelopeningstijden Den Bosch. Winkels mogen volgens de algemene winkeltijdenwet open zijn op werkdagen tussen 06.00 en 22.00 uur en op zon en feestdagen tussen 12.00 uur en 18.00 uur.
Open met de feestdagen: wanneer wel en wanneer niet? Den Bosch Ondernemen.
Belangrijk voor de consument is dat winkels niet verplicht zijn om open te gaan, ook niet op 2 e Kerstdag. Check daarom de website van de winkel die men wil bezoeken of die winkel geopend is op dat gewenste moment.
Extra koopavonden in Den Bosch rondom feestdagen Dtv Den Bosch.
Home Uitgelicht nieuws Extra koopavonden in Den Bosch rondom feestdagen. Extra koopavonden in Den Bosch rondom feestdagen. Gepubliceerd: Dinsdag 28 november 2017 1716.: DEN BOSCH Er komen extra koopavonden en ruimere openingstijden in de laatste dagen van november en de maand december in verband met de feestdagen.
Winkeltijden Gemeente s-Hertogenbosch.
Donderdag is koopavond in de binnenstad. Extra koopavonden in de binnenstad worden niet door de gemeente, maar door winkeliersvereniging Hartje Den Bosch vastgesteld. Zij maken deze data bekend via posters op winkeldeuren en in etalages. In Rosmalen en Helftheuvel is koopavond op vrijdag.

Contacteer ons