Meer resultaten voor den bosch koopzondag

den bosch koopzondag
Koopzondag in Den Bosch Openingstijden.nl.
Koopzondag Den Bosch. De koopzondagen van winkels in Den Bosch zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Den Bosch terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.
Koopzondag in Den Bosch Openingstijden.nl.
Koopzondag Den Bosch. De koopzondagen van winkels in Den Bosch zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Den Bosch terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.
Koopzondag Helftheuvel.
Shoppen in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
Het is elke zondag koopzondag in de binnenstad van s-Hertogenbosch. Op deze koopzondagen zijn de winkels doorgaans geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ontdek de samengestelde shoppingroutes. 12x leuke boetiekjes. 9x Zomerse kleding. 9x bijzonder design. 9x shop je kado! Ontdek de Snellestraat. Leuk voor jong oud! Je vindt hier leuke boetiekjes, pop-up stores, schoenenwinkels en ook nog toffe eettentjes. Lees snel verder. Laat je inspireren. Shop je Design in de 2.000m2 grootte winkel! Westside voor man, vrouw, art boeken. YaYa is zonder twijfel een must-visit! Platen liefhebbers, bezoek Maestro's' Recordcafé. Tijd voor koffie? Banketbakkerij Jan de Groot. 5211 TW S-HERTOGENBOSCH. Coffeelab Den Bosch.
Koopzondagen en avonden.
Onder het winkelen in het centrum van Den Bosch kom je verschillende culturele bezienswaardigheden tegen die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Binnendieze, het kronkelende water door de Bossche binnenstad die veel heeft betekend voor de handel en nijverheid in Den Bosch.
Alle koopzondagen s-Hertogenbosch in 2018.
De bovenstaande data zijn door de gemeenteraad van de gemeente s-Hertogenbosch vastgesteld als koopzondag. Winkels mogen dan open zijn, maar zijn dat niet verplicht. De openingstijden van de meeste winkels die meedoen aan de koopzondagen zijn van 1200: t/m 1800: uur.
Koopzondag Helftheuvel.
Met 80 speciaalzaken onder één dak slaagt u gegarandeerd. En natuurlijk zijn er op de passage genoeg mogelijkheden om tijdens het winkelen te genieten van een hapje en drankje. En tijdens de koopzondagen zijn er volop activiteiten. De Helftheuvelpassage is makkelijk bereikbaar.
Elke zondag kopen, kopen, koopzondag in Den Bosch Omroep Brabant.
Contact / nieuwstip. Elke zondag koopzondag in Den Bosch. Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. Elke zondag kopen, kopen, koopzondag in Den Bosch. DEN BOSCH Elke zondag koopzondag in de binnenstad en op de Woonboulevard in Den Bosch.
Koopzondagen Van Dal mannenmode.
In veel steden zijn we bovendien geopend tijdens koopzondag en speciale koopavonden rondom de feestdagen. Hieronder ziet u per winkel een overzicht van onze koopzondagen. Arnhem, Baarle Nassau, Beek, Bladel, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Dordrecht, Etten-Leur, Goes, Helmond, Hilversum, Maassluis, Nieuwegein, Nijmegen, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg, Uden, Waalwijk, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden en Zeist.
koopzondag RetailNews.nl.
De gemeenteraad in Den Bosch is enthousiast over het plan om alle winkels iedere zondag open te laten gaan. Beleid Den Bosch koopzondag zondagsopening. 28 november 2017 om 0927.: Primera-vragen opmaat tot motie voor koopzondag in Zwolle. De Zwolse CDA-fractie overweegt volgende week een motie in te dienen om vrije winkelopening op zondag mogelijk te maken.

Contacteer ons