Meer resultaten voor stedelijk museum den bosch

stedelijk museum den bosch
Design Museum Den Bosch Toont design met impact.
Design Museum Den Bosch nodigt MBO en HBO docenten en studenten uit mee te doen aan de wedstrijd Hello Designer. Laat je uitdagen door fooddesigners en hun dagelijkse werkwereld: een verpakkingsdesigner, meester bakker, manager visuele identiteit, food fotograaf en een conceptontwikkelaar.
Nu te zien Design Museum Den Bosch.
Jean Cocteau 1889 1963 had een opmerkelijk publiek leven, dat zich afspeelde in de nabijheid van beroemdheden als Guillaume Apollinaire, Coco Chanel, Sergei Diaghilev, Edith Piaf en zijn boezemvriend Pablo Picasso. Design Museum Den Bosch presenteert de eerste overzichtstentoonstelling van Jean Cocteau in Nederland.
Design Museum Den Bosch Bezoek s-Hertogenbosch.
Het Design Museum Den Bosch combineert een unieke collectie keramiek en sieraden met spraakmakende tentoonstellingen van hedendaagse kunst en design. De kern van de collectie wordt gevormd door sieraden en keramiek van kunstenaars en designers uit de 20e en 21e eeuw.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.
studio, de plek om te doen. Kunstructeur 2017 / 2018. Your browser does not support iframes. nl / uk. Het Stedelijk Museum s-Hertogenbosch heet per 1 juni 2018 Design Museum Den Bosch. Bekijk de nieuwe website. Of blijf op deze pagina.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.
Culinair Den Bosch. Bij een cultureel dagje Den Bosch hoort goed eten en drinken. Niet voor niets staat s-Hertogenbosch bekend om het Bourgondische genieten en de Brabantse gastvrijheid. De Museumbrasserie bevindt zich in de overdekte binnenstraat die het Stedelijk Museum s-Hertogenbosch en Het Noordbrabants Museum met elkaar verbindt.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.
Bijna gelijktijdig 11 februari t/m 14 mei is in Het Noordbrabants Museum de tentoonstelling De industriële natuur van Kranen/Gille te zien. Zo kunt u twee designtentoonstellingen onder één dak met één combiticket bezoeken. nl / uk. Het Stedelijk Museum s-Hertogenbosch heet per 1 juni 2018 Design Museum Den Bosch.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.
Gastcurator Tatjana Quax Studio Aandacht selecteerde samen met het Stedelijk Museum s-Hertogenbosch van veertien ontwerpers één object waaromheen het proces en het verhaal van de totstandkoming te zien zijn. Veertien zeer verschillende producten worden gepresenteerd met als doel inzicht te geven in hoe ontwerpers werken en denken. nl / uk. Het Stedelijk Museum s-Hertogenbosch heet per 1 juni 2018 Design Museum Den Bosch.
Stedelijk Museum Den Bosch 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Stedelijk Museum. Alle dingen om te doen in Den Bosch. Activiteiten in de omgeving van Stedelijk Museum. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch wordt Design Museum, vist Eindhoven achter het net? Omroep Brabant.
Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. Stedelijk Museum s-Hertogenbosch wordt Design Museum, vist Eindhoven achter het net? DEN BOSCH Het Stedelijk Museum s-Hertogenbosch SM's' krijgt een nieuwe naam. Vanaf 1 juni gaat het verder als Design Museum Den Bosch.
Design Museum Den Bosch Wikipedia.
Het Design Museum Den Bosch voor 2018: Stedelijk Museum s-Hertogenbosch is een museum voor moderne kunst, met vooral hedendaagse beeldende kunst en vormgeving, in s-Hertogenbosch. Het is gespecialiseerd in keramiek en sieraden en is lid van de International Council of Museums en van de Museumvereniging.

Contacteer ons