Zoeken naar museum den bosch

museum den bosch
Het Noordbrabants Museum Het Noordbrabants Museum.
Het Noordbrabants Museum. Verwersstraat 41 s-Hertogenbosch. Altijd op de hoogte blijven van wat er te zien is in het museum? Meld je aan voor de nieuwsbrief Social Media. Volg ons ook op Twitter of Facebook. Partners van Het Noordbrabants Museum.
Musea.
Musea in Den Bosch, ontdek de verscheidenheid. Neem een rondleiding door de musea in Den Bosch, bereid je voor op de tentoonstellingen van bijzondere oude werken, als schilderijen van Jeroen Bosch of Vincent van Gogh en ook nieuwe collecties, bijvoorbeeld in het Stedelijk Museum, van jonge kunstenaars en designers.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.
Musea in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
Doe een rondleiding door een museum, ervaar de tentoonstellingen of bekijk de schilderijen van Jeroen Bosch en Vincent van Gogh. Met een veelheid aan cultuur, historie, kunst en design uit vele eeuwen kijk je je ogen uit in de verschillende musea in s-Hertogenbosch.
Het Noordbrabants Museum Bezoek s-Hertogenbosch.
Het Noordbrabants Museum is een eigentijds museum voor de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant met vernieuwende presentaties en tentoonstellingen. Het is tevens de enige locatie in Brabant waar originele schilderijen van Van Gogh te zien zijn. Voor kinderen zijn er ook allerlei activitieten, bekijk hier het actuele aanbod.
De 5 beste musea in Den Bosch TripAdvisor.
Zakenhotels in Den Bosch. De beste familiehotels in Den Bosch. 5-sterren hotels in Den Bosch. 4-sterren hotels in Den Bosch. 3-sterren hotels in Den Bosch. Den Bosch Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Sint-Janskathedraal. Hotels in de buurt van Noordbrabants Museum.
Museum Den Bosch DagjeWeg.NL.
DEN BOSCH, NOORD-BRABANT Cultuur, kunst en geschiedenis: daar gaat het over in het volledig gerenoveerde en vernieuwde Noordbrabants Museum. open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag. DEN BOSCH, NOORD-BRABANT Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch.
Jheronimus Bosch Art Center.
22-03 Creatieve Workshop. 26-01 Binnenkort verkrijgbaar in het Jheronimus Bosch Art Center. 19-01 Samenwerking JBAC en Stichting KinderTrots. Neem ook een kijkje binnen in het museum met Google Streetview. Bekijk de stad vanaf het dak van het museum met Google Streetview.
Bezoek de musea in Den Bosch ANWB.
Attractie en dierenparken. Beleef een gezellige en culturele dag in Den Bosch. Het Noordbrabants Museum toont de rijkdom van de Brabantse kunst, geschiedenis en cultuur. Kom meer te weten over de schilder Jeroen Bosch in het Jheronimus Bosch Art Center.

Contacteer ons