Resultaten voor brabanthallen den bosch

brabanthallen den bosch
Brabanthallen Den Bosch Den Bosch Tickets and Events Information.
De Brabanthallen zijn vanuit alle richtingen goed en snel bereikbaar. S-Hertogenbosch is immers zeer centraal gelegen. Eenmaal in of bij s-Hertogenbosch geven ANWB-borden u duidelijk de richting naar de Brabanthallen aan. Op het complex vindt u meer dan voldoende ruimte om uw auto te parkeren. De Brabanthallen beschikt over 4000 parkeerplaatsen. Reist u per openbaar vervoer dan vindt u de Brabanthallen op loopafstand van het NS-station s-Hertogenbosch-Centraal. Kijk voor actule reisinformatie op www.9292ov.nl Contact. Tel 073 6 293 911.
Welcome to the 90s.
We zijn zeer verheugd want op zaterdag 11 november komen de mannen naar de Brabanthallen te Den Bosch. We gaan weer hakken stampen en zagen in de Brabanthallen met Theo en Paul. Niet alleen aandacht voor Happy hardcore maar uiteraard een goede afwisseling van Eurodance en andere typische 90s hits zoals T-Spoon de Vengaboys. Het gaat weer een mooi feestje worden we hopen jullie weer te zien op 11 november. Bekijk hier alle fotos van Welcome to the 90s april 2017 in de Brabanthallen! Welcome to the 90's. Welcome to the 90s. zaterdag 11 november 2017. Locatie Brabanthallen Den Bosch.
Snuffelmarkt Brabanthallen Den Bosch in s-hertogenbosch zondag 7 mei 2017.
Grote en gezellige Vlooienmarkt. Lekker struinen langs de vele kramen met spulletjes uit grootmoeders tijd mooie curiosa boeken platen zolderopruimingen en vele andere verrassende spullen. Zelf kunt u na het slenteren langs de vele kramen even lekker bijkomen op het gezellige terras. zondag 7 mei 2017 van 900 tot 1630. Ver reizen voor deze markt?
Brabanthallen s-Hertogenbosch Evenementenlocatie Libéma. Stroke 1723 Stroke 1724. Rectangle 3. Group. Group. Group. Group. Stroke 1776 Stroke 1777.
Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken. Brabanthallen Den Bosch kenmerkt zich door haar multifunctionaliteit. De indeling en invulling van de hallen zijn flexibel en volledig naar uw wensen in te richten. Hetzelfde geldt voor de aankleding en andere bijkomende event services. Bovendien kunt u uw evenement uitbreiden met het aangrenzende 1931 Congrescentrum. Dit authentieke rijksmonument met moderne faciliteiten kent een zeer functionele indeling. U kunt er uw event combineren met seminars een congres workshops en/of presentaties. Eén van de grootste beurzen en evenementenlocaties. Brabanthallen s-Hertogenbosch beschikt over grote hallen kleinere zalen een restaurant en een bar.
Brabanthallen s-Hertogenbosch Beurzen en evenementen. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Stroke 1723 Stroke 1724. Rectangle 3. Stroke 1723 Stroke 1724. Group. Group. Group.
Bekijk de volledige agenda. Lees hier het nieuws rondom evenementen en de laatste ontwikkelingen in Brabanthallen s-Hertogenbosch. Bekijk al het nieuws. Grootse uitbreiding Brabanthallen s-Hertogenbosch. Brabanthallen s-Hertogenbosch is begin april gestart met de bouw van een nieuwe grootse hoofdentree. s Werelds grootste kickboksevenement vindt plaats in Brabanthallen s-Hertogenbosch. Afgelopen woensdag 10 mei 2017 vond de persconferentie plaats voor swerelds grootste kickboksevenement Glory. Margriet Winter Fair verhuist naar Brabanthallen s-Hertogenbosch. Na 15 succesvolle edities zal Margriet Winter Fair verhuizen van de Jaarbeurs Utrecht naar. Sneak preview van Live-show Armin van Buuren in Brabanthallen s-Hertogenbosch. Op 5 en 6 mei verwelkomt de Brabanthallen in s-Hertogenbosch Armin van Buuren. DE MOOISTE TIJD begint hier.
Parkeren Brabanthallen Den Bosch.
Parkeren Brabanthallen Den Bosch. De Brabanthallen liggen ten noordwesten van het centrum van de stad in het Veemarkt-kwartier. Het complex is goed bereikbaar met de auto. Het is een multifunctionele accommo-datie die gebruikt wordt voor grootschalige evenementen. Parkeren Brabanthallen Den Bosch. De Brabanthallen hebben voldoende parkeercapaciteit. Bij veel evenementen heeft u voor het uitrijden van het parkeerterrein een uitrijkaart nodig. Op de parkeerborden bij de ingang wordt aangegeven wat van toepassing is. Afhankelijk van het evenement bedragen de parkeerkosten.
Western Experience nl.
23 en 24 januari 2016. 21e editie van het grootste allround Country Western festival van Europa! Het grootste allround Country Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen s-Hertogenbosch. Op 23 en 24 januari 2016 vindt de 21 e Western Experience plaats waar je alles vindt uit de tijd van het Wilde Westen. Het thema Western komt overal terug. Tijdens de Western Experience ervaar je Western in vele facetten. Zo tref je onder andere countrymuziek Western riding Indiaanse PowWow dansen line dancing American wheels autos en trucks.
1931 Congrescentrum s-Hertogenbosch Evenementenlocatie Libéma.
Van een praktische korte ontmoeting tot een meerdaags evenement 1931 Congrescentrum s-Hertogenbosch biedt u altijd de juiste ruimte. Op deze gemoderniseerde locatie op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient. Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland. Van 4 tot 2.000 personen. én uitbreiding mogelijk met Brabanthallen. Beschikking over maar liefst 29 zalen. Multifunctionele ruimtes voor elke groepsgrootte. Ruime parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpalen. Nabij snelwegen A2 A59 en A65 Eindhoven Airport en de Duitse Belgische grens.
Vrouwen opgelet Margriet Winter Fair verhuist naar Brabanthallen in Den Bosch Omroep Brabant.
Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. Vrouwen opgelet Margriet Winter Fair verhuist naar Brabanthallen in Den Bosch. DEN BOSCH De Margriet Winter Fair vindt voortaan plaats op Brabantse bodem. Het evenement geliefd bij talloze vrouwen vindt van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De Margriet Winter Fair trekt jaarlijks 70.000 bezoekers. Het is de 17e keer dat het grootste overdekte winterfeest van Nederland wordt gehouden. Het evenement biedt inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode beauty en interieurtrends. Er zijn vijftig muzikale optredens voorlees en signeersessies 15.000 workshops en 350 stands waar het publiek kan shoppen.
Home TuinIdee.
22 t/m 25 februari Brabanthallen s-Hertogenbosch. TuinIdee is het event dat jaarlijks de start van het tuinseizoen markeert. Vier dagen lang bezorgen alle A-merken uit de tuinbranche bezoekers een beleving waarbij inspiratie en activatie centraal staan. Heb jij je al ingeschreven? Meld je nu aan Aanmelden hoveniers. Om van de ene beleving in de andere te vallen is het aanbod ingedeeld in categorieen die op een slimme plek over de vloer zijn verdeeld. Zo stimuleren we dat de bezoeker enerzijds onverwachts ergens tegenaan loopt en nieuwe ideeen opdoet en anderzijds precies weet waar hij terecht kan om een product te kopen. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je aan meerdere categorieen voldoet. Welke het beste bij je passen bekijken we samen.
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
M 1 M 1. Stuur mij een kopie. DEN BOSCH De Brabanthallen in Den Bosch gaat uitbreiden. Op het middenterrein van ruim 7.000 vierkante meter wordt een lichtdoorlatend dak bevestigd waardoor een nieuwe hal ontstaat. De hal gaat dienstdoen als grote centrale entree. De uitbreiding is volgens Libéma eigenaar van de Brabanthallen mede een gevolg van het succes van Indoor Brabant. Het internationale paardensportevenement trekt ruim 70.000 bezoekers naar Den Bosch en maakt vanaf volgend jaar deel uit van de Rolex Grand Slam of showjumping. De nieuwe hoofdentree krijgt dan ook een naam die te maken heeft met het jaarlijkse evenement de Gerrit-Jan Swinkels hal.

Contacteer ons