Resultaten voor rondvaart den bosch

rondvaart den bosch
Binnendieze: Historische vaartocht door binnenstad Den Bosch.
Bijzonderheden Verboden voor honden, m.u.v. Bijzonderheden Voor groepsinformatie vanaf 20 personen gelieve contact op te nemen met onze reserveringsbureau: 0900 20 20 178 090, per gesprek op werkdagen van 10.00 12.00 uur en van 13.00 16.00 uur. Download plattegrond Tickets.
Rederij Wolthuis Rondvaart Den Bosch.
Rondvaart door Den Bosch; één van de oudste steden van Nederland. Beleef nu het prachtige Den Bosch vanaf het water met een rondvaart op ons nostalgische schip de Ouwe Dirk. Den Bosch kent een rijke historie als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen.
De 5 beste boottochten en watersporten in Den Bosch.
De Vlotte Vloot. 3 van 8 Boottochten en watersporten in Den Bosch. 4 van 8 Boottochten en watersporten in Den Bosch. Dagje Den Bosch. 5 van 8 Boottochten en watersporten in Den Bosch. 6 van 8 Boottochten en watersporten in Den Bosch.
Varen op de Binnendieze Dagje Den Bosch.
Varen op de Binnendieze. Privé varen in de avond. Doe een DagjeDenBosch. Jeroen Bosch vaarroute Hemel en hellevaart. Bossche Binnenstad vaar-wandelroute. Muziek op de Binnendieze. Poëzie van Wilmink op het water. Kaartverkoop Arrangement Contact. DagjeDenBosch.com is een initiatief van Kring Vrienden van sHertogenbosch.
Vaar over de Binnendieze Bezoek s-Hertogenbosch.
De Binnendieze heeft door de jaren heen veel voor de stad betekend. s-Hertogenbosch ontstond als een kleine ommuurde stad, ter grootte van de Markt en een aantal andere straatjes. Later werd de stad nogmaals ommuurd, ditmaal ter grootte van de huidige binnenstad.
RONDVAARTEN.
Beleef s-Hertogenbosch vanaf de waterkant, er zijn verschillende mogelijkheden om met een boot de stad te verkennen. Rondvaarten op de Binnendieze. Ouder dan de meer dan 800-jarige stad zelf is de stadsrivier de Binnendieze. Varend op een karakteristieke open boot vaart u door s-Hertogenbosch afwisselend in de open lucht, dan weer onder de bebouwing door.
Vaartocht op de Binnendieze DagjeWeg.NL.
verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Het ene moment vaar je in het aardedonker onder een gebouw door, het andere moment bewonder je eeuwenoude stadsmuren en weer even later bevind je je in een moerasgebied. Een dagje Den Bosch is niet compleet zonder een rondvaart over de Binnendieze.
Attracties van s-Hertogenbosch: de Binnendieze.
Daarvan is nu nog minder dan vier kilometer bekend maar bij verbouwingen in de binnenstad worden nog regelmatig stukken van de Binnendieze opnieuw ontdekt. De rondvaarten over de Dieze. Tegenwoordig is een rondvaart in een fluisterboot over de Binnendieze n van de populairste attracties van Den Bosch.
Binnendieze rondvaart.
Binnendieze Den Bosch. Het kaartje voor de Binnendieze rondvaart is te koop bij de balie van Kring Vrienden van s-Hertogenbosch Parade 12 of in de authentieke wijk de Uilenburg, Molenstraat 15a. Er zijn dan ook twee opstapplaatsen: de steiger tegenover Molenstraat 15a of bij de steiger op de Zuidwal, hoek Zuidwal en Oude Dieze.
Rondvaart Den Bosch. Reizigersbeoordelingen Boat Trip on the Binnendieze TripAdvisor.
24 augustus 2015 beoordeeld. Rondvaart Den Bosch. Een heel interessante en leuke rondvaart. Je vaart onder een groot deel van Den Bosch.Een vaart van ongeveer een uur voor 7 euro pp. Stel 863Hanny863 een vraag over Boat Trip on the Binnendieze.
HOME www.sloepvarendenbosch.nl.
SLOEP VAREN DEN BOSCH. Welkom bij Sloep Varen Den Bosch! De Lifestyle sloep: Culinair sloep varen, boot verhuur, luxe sloep huren in Den Bosch! Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige culinaire sloeptocht door Bourgondisch Den Bosch.

Contacteer ons