Resultaten voor den bosch museum

den bosch museum
Bezoek de musea in Den Bosch ANWB.
Het Noordbrabants Museum toont de rijkdom van de Brabantse kunst geschiedenis en cultuur. Kom meer te weten over de schilder Jeroen Bosch in het Jheronimus Bosch Art Center. Sorteer op beoordeling afstand. Fout bij het zoeken. We hebben helaas geen uitjes gevonden die aan uw wensen voldoen. Eén moment geduld alstublieft. Nationaal Monument Kamp Vught. Op het terrein van het voormalig kamp Vught krijgt u een goed beeld van de historie van dit kamp.
Bosch-werken terug in Den Bosch in ruil voor onderzoek en restauratie NOS.
De Zeven Hoofdzonden Prado Madrid en De Kruisdraging van Christus Museum van Schone Kunsten Gent. De werken van Bosch zijn van 13 februari tot en met 8 mei te zien in het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Onderzoekers ontdekken nieuwe Jheronimus Bosch. Onderzoekers ontdekken nieuwe Jheronimus Bosch 01-02-2016 1048. Bosch-werken terug in Den Bosch in ruil voor onderzoek en restauratie 01-02-2016 0606.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.
Kunstructeur 2017 / 2018. ma di wo do vr za zo. Future Bodies Bart Hess. 24 juni t/m 1 oktober. 20 mei 5 november. Verkenningen voor een collectie. 7 april t/m 3 september. 23 juli t/m 23 augustus.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Den Bosch.
kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Deelgebieden in en om. Pagina 1 2 3 4. Lekker lezen in Heusden. Bibliotheek Heusden is dé plek voor leren en ontmoeten. Alles weten over Vught en haar historie kom naar Vughts Museum in Vught! Harry Potter fans opgelet!
Museumkwartier s-Hertogenbosch.
Een prikkeling van alle zintuigen. Welkom bij het Museumkwartier s-Hertogenbosch. Het uitgebreide en gerenoveerde Noordbrabants Museum vormt samen met het nieuwe Stedelijk Museum s-Hertogenbosch een van de grootste culturele attracties van Nederland. Gezamenlijk bieden de musea het meest veelzijdige aanbod van kunst en cultuur in Zuid-Nederland van archeologie cultuurhistorie oude en moderne meesters tot hedendaagse kunst en design. Met ruim 5000 vierkante meter tentoonstellingsruimte een museumwinkel horeca en een bibliotheek kan het museumkwartier zich scharen onder de grote musea van Nederland. Het Noordbrabants Museum richt zich op kunst en erfgoed van Noord-Brabant en de Zuidelijke Nederlanden.
Ontdek alle musea gelegen in het Museumkwartier van Den Bosch op Museumkwartier.nl.
Musea over Museumkwartier Den Bosch. Den Bosch bestaat uit meer dan alleen maar Bossche Bollen Het uitgebreide en gerenoveerde Noordbrabants Museum vormt samen met het nieuwe Stedelijk Museum s-Hertogenbosch een van de grootste culturele attracties van Nederland. Je vind in dit nieuwe Museumkwartier in hartje Den Bosch een veelheid aan kunst cultuurhistorisch erfgoed en design onder één dak. Op deze pagina vind je informatie over alle musea die gevestigd zijn in het Museumkwartier van Den Bosch. Toggle Filters Filter Musea. Gebruik onderstaande opties om het geschikte museum voor jou te vinden.
Musea Bezoek s-Hertogenbosch.
Niet alleen het Museumkwartier is een aanrader om te bezoeken je vindt in de stad nog veel meer prachtige musea zoals het Jheronimus Bosch Art Center Museum Slager en wat dacht je van het Oeteldonks Gemintemuzejum. Ja in s-Hertogenbosch kun je terecht voor een groot aanbod van kunst en cultuur. Ga op pad en ontdek de vele musea die de stad rijk is! 5211 HT Den Bosch. Jheronimus Bosch Art Center. Nationaal Carnavalsmuseum Oeteldonks Gemintemuzejum. Zusters van Orthenpoort 20.
Bekijk hier alle Musea Bezoek s-Hertogenbosch.
Nationaal Carnavalsmuseum Oeteldonks Gemintemuzejum. Zusters van Orthenpoort 20. 5211 HV Den Bosch. 5211 HT Den Bosch. Jheronimus Bosch Art Center. Nationaal Monument Kamp Vught. 5211 HW Den Bosch.
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
Japanse kunstenares toont spectaculair spinnenweb in Noordbrabants Museum. DEN BOSCH Kunst met een wow-factor. Dat maakt de Japanse kunstenares Chiharu Shiota. Komende zaterdag opent haar spectaculaire expositie in Het Noordbrabants Museum. Mark van de Voort 22-06-17 1850. M 0 M 0. Stuur mij een kopie. Met haar indrukwekkende installatie Uncertain Journey trakteert ze het museum in Den Bosch op een binnenkomer van jewelste. Een metershoog uitspansel van rode woldraden stijgt omhoog vanuit vijf metalen bootjes.
Het Noordbrabants Museum Het Noordbrabants Museum.
Moderne en hedendaagse kunst. Van Jan Sluijters tot Studio Job. Volwassenen 12 Kinderen tot 18 jaar gratis Museumkaart gratis Vrienden gratis. Altijd op de hoogte blijven van wat er te zien is in het museum? Meld je aan voor de nieuwsbrief Social Media. Volg ons ook op Twitter of Facebook. Partners van Het Noordbrabants Museum.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.

Contacteer ons